16 January 2008

Penatnyer rasa lately...

- semlm meeting dari 930am-215pm...bilik sejuk dingin beku, sampai sakit kepala..otak dah tepu, mujur x muntah dlm meeting room.
- nak kena touch up module training Scicom utk train bebudak baru yg semakin ramai masuk sini. Tapi masalahnyer file training yg tebal tu tah aku campak ke mane. Module ilang taper, tapi dlm file tuh ade certificate worldwide...tulis nama aku...tapi dah ilang!!! penat je score highest...tade maknanyer lagi huhuhu
- assignment dah settle...skarang perah otak utk final ahad ni. Study 1/2 jam dah layu and surrender...parahnyer rasa....tapi still cuba mengawal kadar tekanan diri supaya tidak migrain dan baby tak terasa pressure mamanyer :)
- seluar sekolah idlan hilang sehelai...termasuk dlm beg budak lain kot...tapi tade parents pon yg pulangkan...tak baik kan???
- dah niat utk register kelas fast track dari april-june. 2 subjects at one go dlm masa 2 bulan tanpa henti, klas every weekend. Lepas habis tuh, tinggal satu subject je lagi :) Insya Allah sempat abis mba before baby kuar....
- itu juga bermakna aku tak dpt pegi holiday ke mana-mana dari sekarang sampai bulan June...pressure plak rasa!
- bulan June pruz ade conference kat langkawi.....maknanyer tu jela holiday kami pada taun ni kots?? sedey :(
- niat dari bulan lepas nak buat carrot cake utk besday umi and papa...igt nak celebrate weekend ni..tapi since study final masih terkapai-kapai and tahap self confidence level teramat unsatisfactory, makanyer terpaksa beli kek SR jugak ahad ni huhu
- saya cuti belajar esok dan lusa....harap2 sempat habis blajar..rajin mama rajin...jgn asyik tido!

3 comments:

mardhiah12 said...

hohoho..selamat study
aku pun pressure ni, next week exam

ummi said...

budak2 barang hilang ni mmg biasa. at least my kids la. menan, pensil, telekung, kain baju bertukar etc. si kakak pulak suka derma hartabenda dia (alatulis lah) kat kwn2. la ni semua akak taruk label, beli sticker, tulis nama. pensil, pemadam, pembaris, bekas pensil, you name it. kain baju lak semua tulis nama especially hak yang sama dengan kawan2 i.e. baju sekolah, seluar, tudung. hanger baju pun letak nama i tell you...

aida said...

yati, jgn stress out ok..
take it slow, kau tu udahle berbadan dua.. sabau le yang.. nak buat camna, ikut badan gak kan