08 January 2008

xm

sabtu lepas after exam mid term ade org gelakkan aku.

"ko lukis graf pakai jusco card ker?"
"yela...ko ade nampak ruler atas meja aku ker...tader kan. Rubber pon cilok anak aku nyer...power rangers hehe"


Makanye kelmarin aku beli ruler baru and liquid paper.....preparation for final xm hohoho.

Tu pun setelah setaun lebih amik MBA baru beli ruler sendiri??? hish teruk giler. Selama ni mmg aku guna jusco card/name card je nak lukis garisan :) Kasut bley bertukar ganti...tapi ruler sebatang 80 sen liat sungguh nak beli :p

2 comments:

mardhiah12 said...

beb, pakai kad jusco tu tak tahan tu
hari tu aku ingat nak beli pen colou2...dari mula2 masuk MBA, sampai skrang duk terpk nak beli, tapi tak beli2 juga...hoho

yatipruzz said...

aku pon...dari dulu nak beli..tak beli2 gak...last2 bila ade org tegur..baru rasa malu giler :p

aku ade satu color pen jer..aku tgk org lain lukis graf ade kaler merah biru hijau hitam...aku lukis ngan pensel jer hihi