12 November 2010

44 hari

Celebrate 44 hari habis berpantang dgn demam akibat bengkak susu lagi.
Aduh dugaan sungguh.
Tak faham kenapa asyik kena...takde warning pula tu, alih2 dah sakit dan bengkak.
Pump dah kerap, feeding dah kerap.
Hmm sabar jelah.
Risau pula nak masuk kerja nanti. Kalau meeting lama, takut kena bengkak susu lagi...risaunyer lahai!

11 comments:

Ummu Auni Afif said...

aku juga tak nyempat nengok baby ko lagi ni...adeh

sikulat said...

itu tandanya susu banyak.. hihihi

laydida said...

ni jenih kene massage masa mengepam nih.

Farra said...

susu banyak..sure saiz dh tukar..saiz aku dh tukarrr! ekkeke :p

aida said...

uh bestnya,, masyuk susu.. dengki ok dengki

Farra said...

terasa sexy time gini :p ngongg wakkak

y@tipruzz said...

ntahla...belah yg kena tu x besar mana pon..tadela susu byk sgt rasanye.

farra - hang ni ckp sensored sehhh..:p

sape tau ade krim utk bengkak susu tak? letih dh asyik sikat/tuam tade effect pon

ShaFiAti said...

Alhamdulillah dah habih pantang..amik la cuti lebih sket yati so that u can get a good rest before start ur hectic work...

sakit kan kena bengkak susu...setiap anak, lain experience time pantang...

take care.. :)

Farra said...

tak penah ku tahu ada krimnya..salam ni ni tuam dan perah je

y@tipruzz said...

su - mmg tingin nk extend cuti, tp cfm takkan diapprove huhu...sumer dh sibuk tanye bila nk masuk opis bosan betul

laydida said...

haih..samela kita. redha ajer la masuk ofis lepas 60 hari. sambil tu tak putus doa supaya anak2 sihat & tak bermasalah. ease of mind!

err..tapi extend cuti sbb public hols & cuti wajib ujung tahun tu haruslah jangan dibazirkan! >:)