09 November 2010

AA free seats is back!

1. Hampir seminggu kami anak-beranak kena viral fever (kecuali Firas & Ammar). Komunikasiku dgn dunia luar terputus. Lappy tak buka, email tidak check, FB tak masuk, blog terbiar, call & sms tidak dilayan kerana h/p dibiarkan dlm 'silent mode'. Masaku dihabiskan di dlm bilik...berbaring & tidur, tu saje. Dahsyat penangan sakit kali ni...badan tak larat sungguh. Apa pun alhamdulillah kami semua dah sihat..walaupun aku masih selsema & dilanda batuk berkahak.

2. AA promo is back!! Selepas hampir 2 jam bertungkus-lumus, tiket KUL-HKG berjaya dibook!
Jam 2am cuba, tapi traffic sangat congested. Jam 4am cuba lagi, kali ni web site laju sikit. Struggle mencuba dlm keadaan bilik yg ditemani lampu kuning suram, sambil satu tgn menghayun buai, & satu tgn lagi menekan kekunci keyboard. Tarikh yg sudah ku reserve awal2 tak dpt...dptla tarikh yg agak kurang cun (idlan kena ponteng sekolah 3 hari!). Bayang zero fare pun tak dpt...takpelah, janji tiket lagi murah dari pegi GC dulu :) Masa utk key-in passenger details cuma 9 minit, giler haper...kelam kabut menaip dlm keadaan gelap 7 org passenger termasuk umi & adik, tu pun entry 2 kali sebab cubaan pertama gagal dlm 9 minit. Tak sempat nak fikir nak makan apa, semua pakai klik klik sajer! Apa2 pun, terima kasih AA...lain kali buatlah promo byk2 lagi :)

5 comments:

tini said...

giler gigih ko. pakcik aku pun duk tunggu gak malam tadi. tapi asyik2 congested. lama2 die fedup ahahahhaha

Ummu Auni Afif said...

wah kuching kuching kuching :D :D

Farra said...

hongkong??? hebattt

Anonymous said...

brape ek per pax promo yg ko dpt utk hkg tuh?

y@tipruzz said...

rm49 one way..total 7 org excluding luggage n meal dlm 1272 kots...infant rm50.