17 January 2011

my munchkins

Ammar: maintain cool sokmo, bila nak snap pic dia mesti takmo senyum
sebab dia curious tgk lampu flash tu kots. Misi utama mama, mesti kena dptkan jugak
gambar dia senyum utk projek Photobook nek umi.
Si angah ni kalo snap pic mesti sengih tak hingat, sejibik ikut style pak long dia. Muka sgt cheeky dan mischievious kan? Sesuai sangat dgn perangai dia!
Si along plak sekarang ni senyum mesti tak nampak gigi, nak sorok gigi dia
yg ada kaler coklat2 tu :p

Anyway mama sekarang tgh nak buat projek Photobook utk surprise besday present buat nek umi (adikkkk hang jgn bocorkan rahsia ok!). Dapat imagine pasti nek umi happy bila tgk muka cucu2 dia yg comel dan nakal ni. Letih nak pilih2 gambar mana yg paling cun...bila dah bukak gambar diorang ni mama plak start senyum sorang2. Serius bila pandang muka mereka, hati mama sedikit terhibur dan kurang2 dpt mengubat fikiran dan jiwa yg tidak tenang ni.....

2 comments:

puterikiut said...

anak nombor dua mmg gitu kot :) suke posing .. :)anak no. 3 maintain cool..

y@tipruzz said...

no 3 ni cam manja over je kak hukhukk..nangis pon bunyi manja :p