28 January 2011

Photobook Promotion!


Mujur baca blog kak Siti Zuraimah (thanx kak for the info!), so dptlah tahu pasal promo ni. Alhamdulillah selamat bayar utk this Large Square 11'x11' Imagewrap Hardcover. Voucher code pun sudah selamat diterima via email. So this shall be my next project for this year (projek Umi punya pun belum siap lagi akakakka ohhh masa sgtlah mencemburui diriku).
Dan special appreciation to my IT sifu, siapa lagi kalau bukan Semah kan...yg tidak lokek ilmu, yg selalu membalas email ku dgn sgtlah prompt nyer, berkenaan soklan2 cepu emas ku berkaitan Photobook ni. Maklumlah makcik ni sgtla buta IT, sket2 tanye Semah itu ini :p
Tak sabar nak cuti...nak siapkan Photobook umi!!!


4 comments:

sikulat said...

kite nye dah dpt semalam.. yehaaaa.. mau tgk latest buku ?? idea ideas..

y@tipruzz said...

mau mau....bwk tak today?

CT said...

selamat berphotobook...kak ct x beli yg ni sbb baru perasan lepas entry yg ni large square...kak ct interested large landscape je...hihihihihihi

nanti dah siap share2 la idea ye..

y@tipruzz said...

landscape of coz lg cun, tp sy belasah jela sbb dh murah kan :p

tgk semah nye square ok je cun hehe