10 July 2009

sport's day

Ahad ni Sport's Day Idlan.
Aku mmg excited. Sebabnye last yr cuma pruzz yg teman idlan sbb aku dlm confinement bersama2 si kecik tuh.
Katanya taun ni masuk 5 acara in total.
Salah satunye lompat palang. Memula idlan macam down sbb tak reti lompat, mesti jatuh palang. So abah dgn gigih berjaya train idlan kat umah (guna ranting mama jd palang)sampai dia berjaya. So let's see how it goes this sunday :)

Mama dah pasang niat nak bake cupcakes utk idlan and kengkawan dia nanti.
Tapi idlan dah sibuk war2kan kat cikgu2 dia "mama kite nak bwk cupcakes letak smarties kat atas warna warni".
aiyorkkk...kalo tak jadi buat kes malu besar nanti nih :p
Malam ni kena make sure start projek membakar...esok bley deco2 sket. Yang penting smarties confirm kena letak hohoho.

Just for my personal note:
Firas dah start lepas2 tangan and berdiri dgn jayanyer. Caiyo caiyo dik!

2 comments:

atulhani said...

bab cupcakes tu yang best. bdak2 ni mesti excited bukan main kan..

LiTtLe m3 said...

huhuhu idlan dah pukul canang dulu... malas ke rajin ke mama kena bake la :)