31 March 2011

kena tahan polis

Isnin petang - kena tahan en polis depan plaza pantai ni sebab potong Q untuk masuk ke susur Seremban dan speeding. Terus laju saya menjwb... "sorilah encik saya urgent sgt ni dah lambat nak amik anak dekat taska". Mujur en polis baik dia lepaskan saya dan tidak keluarkan notis saman :) Moral of the story - lenkali agak2la meeting jgn abis lambat sgt!! Caution: Next time saya dah fikir nak guna alasan ni pulak.... "sorilah encik baby saya dah menangis mengamuk ni susu dah habis saya kena rush balik susukan dia sebab saya fully breastfeed!" --- Itulah hakikat kerja di KL. Saya mengaku saya bukan pemandu berhemah dan sentiasa mengikut peraturan. Most of the times memang saya akan potong Q kalau depan ofis ni dan of course drive laju untuk balik amik anak-anak di taska. Anda pernah kena macam saya tak? hehehe

3 comments:

CT said...

reason menarik....leh copy la camni..:)

Anonymous said...

Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear."
She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside
and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic
but I had to tell someone!

Check out my web page auto insurance mn

Anonymous said...

I'm starting a new online website directory and was wanting to know if I can submit your website? I'm hoping to grow my directory little by little by
hand so that it maintains good quality. I will make
sure and put your website in the proper category and I'll additionally use, "Blogger: ::y@ti's cLoset::" as your anchor text. Please let me know if this is acceptable with you by mailing me at: debbra.payne@gmail.com. Thanks alot :)

Here is my web site: click the next webpage