06 February 2006

dear, the July intake does exist! i wasnt wrong and am certainly good at making assumption dont u think so? it was found that mmu hasnt updated their brochure since when-i-dunno- and they do actually offer intake in july yuhuuu....all my certs and application form are now ready to be sent:)

anyone out there interested? do come and join me, classes on weekdays, min duration 1.5 yrs, max 5 yrs (lamanyer!), fees RM21.4k but you can seek for T* sponsorship probably in April/May, hmm ape lagi eh...ha bley kita form group assemen sesama jom!

11 comments:

aida said...

aku interested, tapi mmu jauh sgt ler beb.. muehehehe

Anonymous said...

go yati go...semoga cita2 mu berjaya..heheh

kaezrin said...

go go yati..all the best my dear!

yatipruzz said...

hehe tima kasih sumer...doakan saye tak ubah fikiran sebelum bulan july tiba! hhehehe

aida - alaa ape sgtla jauh mmu ngan gombak beb, kalo weekend jln lengang sure tade hal nyer.

ummi said...

ha baru boleh tinggalkan comment.

go girl! bet you can do it.

ps: jom beli batik srikandi, nanti boleh pakai ke ofis sesama..

kaezrin said...

batik srikandi bende nih ummi?? eh ummi kat floor mana erk>

farradasmiley said...

All the best! Maju & terus maju! Lambat lg July tuuuuu

yatipruzz said...

batik srikandi where can get? i bet it must be a combination of green and yellow isnt it? :p

kaezrin - srikandi jugak kah anda?
maju maju maju segera maju..berbaris menempuh rintangan...xxxx

farra - terpaksa tunggu july la beb, else kena fork out duit sendiri mane nak korek hehe

mardhiah12 said...

yati, moga sama2 kita tak tersungkur buat kali kedua, hihi

mardhiah12 said...

p/s kalau masuk UIA, sure ko boleh jd best student :P

yatipruzz said...

beb, kan aku dah ckp, aku asal berjaya abis satu course and dpt konvo jadikla hehe

ko tak abih2 promote uia ko eh hehe

p/s: semlm aku mimpi konvo..dlm mimpi tu ayah aku soh abg aku available kan diri bulan 9 sbb nak attnd konvo dik nur! apekah petandanye tuh?? hahaha dasat btul penangan mba kali ni sampai masuk mimpi beb!