23 February 2006

I've been TAGGED

walaupun penat nak pk, ini dia kak zira, saye sahut cabaran akak utk menjawab hehe

4 jobs i have in my life:
- budak contract kat TM
- lepas 3 bulan jd exec kat TM
-still TM after 3 yrs
-skang TM lagik??? hehe

4 movies i can watch over and over:
- My Best Friend Wedding

- Armageddon
- Sesame Street Count With Me (dah hafal dah lagu2 dia ok)
- tade dah kot....

4 shows i love to watch:
- cerekarama
- drama Natasya
- Jamie Oliver Naked Chef nyer program
- Amazing Race

4 places i've lived:
- Ampang
- Tumpat, Kelantan
- Johor Baru (maju maju maju segera maju!!!)
- Bukit Beruang, Melaka


4 places i've been on vacations:
- jakarta/puncak/bandung
- singapore
- pulau kapas, perhentian, redang, tinggi, pangkor
- genting/cameron highlands/fraser hills

4 favourite foods:
- tomyam (especially Malee, dengkil)
- spaghetti bolognese/alfredo (kalo wat sendiri leh mkn 5 pinggan sehari hehe)
- mashed potato KFC
- sundae coklat Mc D

4 websites i visit daily:
- blog sendiri
- blog kengkawan
- utusan online ngan star online
- fotopages kengkawan

4 victims to do this tag:
- Semah
- farra aiza
- julie
- kak tie

ok sape kena tag tu rerajinla menjawab eh hehe

3 comments:

siku|at said...

sahut dah cabaran yati dah.. ualalalla...

Kopi Suam said...

Yati,
bila nak dapat kunci umah....
rumah awak Camelia ke Refflesia

yatipruzz said...

camelia...tp tak suke kaler oren isk iskkk helpp!!

ntahla bila dpt key, adnan kata may leh siap...last tgk umah tu cam sket je lagi nak siap kan..awat tak sabar nak berjiran ngan saye ke ahakks :p