10 February 2006

Pertama sekali, takziah kpd kak Elin sekeluarga di atas pemergian bonda tercinta ke alam barzakh. Harapan kami semoga kak Elin tabah dan redha di atas dugaan Dia kali ini...sesungguhnya ujian kali ni tersgt berat dan kami yg masih hidup ini hanya mampu mendoakan yg terbaik buat arwah. Bersamalah kita semua mensedekahkan al-fatihah buat arwah bonda kak Elin...walaupun saya kenal kak Elin melalui blog shj, tapi sedikit sebyk saya dpt merasakan kesedihan yg ditanggung oleh kak Elin dan keluarga.

Pagi tadi sempat berborak dgn safurah aka maduku...hehe kenape panggil dia madu? oh dia bukan isteri kedua pruzz ok! takpe, rahsia tu biarlah bebudak Raudhah je yg simpan hehe...alhamdulillah dia sihat, baby in womb pon sihat, she's expecting to be due on 4th march...baby boy insya allah. Makanya tak lama lagi akan bertambahlah team volley kampung boy...skang dah ade amirul, afiq, aiman, idlan, izzul, mus'ab (ade lagi ke yg tertinggal ni?)...pastuh team pom pom girl plak baru sket je, kita ader aisya, atiqah and fatin (anak gina)..ditambah pemain2 import dan penyokong lagikla ramai, ade fawwaz, afif, amni, auni, nufayl, alyya, marissa.....oh byk lagikla..tak larat nak list out. So kepada safurah, jaga diri bebaik...perbykkan doa agar segalanya dipermudahkan bila tiba masanya nanti.

Kpd farra, tarikh ko pon dah dekat kan...take care and semoga semuanyer berjln lancar! Kpd Hany, hehe tahniah jugak di atas kewujudan 'insan' baru utk bermain dgn Nufayl kelak. Bestnyer lahai bila mendengar berita2 macam ni...ha tahniah jugak buat Has, dah ade 2 anak teruna dah kau eh!

Jangan tanye bila idlan nak dpt adik baru ok...perjalanan aku masih jauh lagi, skarang ni nak concentrate kepada cita-cita dulu cewahhh :)

6 comments:

aida said...

prut farra bulat sgt.. aku terkejut gile tgk semalam.. last 2 weeks masa jumpe tadelah bulat pun

yatipruzz said...

perut farra mmg besar kali ni...besar sesgt! ehehehe..jgnla perut aku besar camtuh nnt cuak aku.

farradasmiley said...

ha..ckp apa pasal aku tu? Yati, ko lambat lg sbb takut nak bersalin ker? hihi..aku tgh takut gak ni :D

yatipruzz said...

aku lamat lagi sbb nak abiskan mba tu dulu farra..

Hany FF said...

heheh..yg nak wat master ke apa ke wat la dulu...cam yati kan! :D

i won't think about further my study until 2007. hohoho...2 big plan to implement lah! after that, baru buleh plan utk diri sendiri.

lambat pun takper, asal ok ok saja. :D

yatipruzz said...

wah ape projek besar hany tuh hehe