03 May 2010

Crocs Warehouse Sales...

at Ikano from 29 April-3 May. We went there yesterday, together with umi, pa, adik, my SIL, niece n nephew, reached around 1030am and the crowds were already huge. Lucky to have Umi to look after my stroller, so that i can shoved myself into the crowd, squeeze here n there to look for firas's , while abah 'bertempur' to get one for himself and Idlan. At last, we brought home 2 pair each for the kids, abah got 1 for himself, mama got none for her! Penat woo spent kat situ dekat 2 jam, penat bangat rasa. Apa2 pun, mmg berbaloi-baloi :p Ramai org yg beli sampai penuh one big box gitu...huish macam nak borong n jual plaks (my dad gave his honest remarks...what a crazy people! hehe) Later afterwards we went for lunch at Ikea, macam biasa its meatballs and Daim cake is a must! Then jln2 dekat Ikea to get some items already IN our list, pukul 340pm gerak pulang. Hampir 7 jam outing, mmg kaki dan pinggang mama sakit yg amats...balik rumah, the whole house terbongkang hampir 2 jam :p


p/s: Malam tadi, anak2 mama pakai crocs dlm rumah...si firas sampai nak tido baru berjaya pujuk bukak...ganas jugak demam crocs neyhhh :p

6 comments:

Farra said...

pruz punya gak cun!

awat kids nyer crocs ada 3? bbay dlm perut pon dah ada ka?

alahai..aku gak lom blanja apa2..even aiskerim or donut BA

tini said...

mmg murah ke yati? aku teringin gak nak pegi bila tgk iklan tapi tak berkesempatan da :)

y@tipruzz said...

alamak nnt pruzz kembang :p
2 idlan, 2 firas...tak terpk plak nk beli utk si kecik hehehe. Idlan nyer kaki mmg agak pjg :)

tini - mmg murah! yg one color rm50, 2 color rm80..pruz nyer 90. Yg pompuan tade yg aku berkenan so tak beli ar

myjuliana said...

yati, farra, kat sini crocs murah gile.. kalau tgh sale less than 10pound.. so, dalam rm50 sepasang.. budak2 punya 3-5pound pon ada.. kite nak borong bawak baliks nanti.. hehe.. kalau ada sale kite bagitahu, bleh kirim

y@tipruzz said...

bestnyer julie!!
pi uk cam byk aktiviti shopping dr belajar kah??? iskk jeles

myjuliana said...

hahaha.. awal2 harituh kita pulun blaja.. penah overnight kat library pun.. skrg dah slow down, maybe sbb spring time!! winter time mmg bosan, nak buat apa pon malas.. so, study jela.. skrg cuaca agak best, asyik pk nak shopping jek.. bulan lepas je kite habis hampir lebih rm1k beronline shopping. tu tak termasuk pergi retailers lagi.. huhu.. teruks.. tambah2 convertion rate dlm rm5 jer per pound.. tu yg syiok tuh..

skrg dah rasa cuaks and tension, sbb project slow progress.. so, dah niat tanak shopping dah until summer sale.. hihi