14 May 2010

post mother's day treat

Since last week org tu agak bz, maka cuma kelmarin baru berkesempatan for a quick lunch date sempena Mother's Day. Apa2 pun tq Yang....luv u, always will!


cam biasa Indulgence, hubby kata tak bosan2 ke mkn kek ni??


cam biasa gak, tom yam kung for meself...bosankah aku asyik tom yam jekkk??


Hubby tried Sarawak Laksa for the 1st time, not bad, kuah dia sedap, cuma isi kurang.
At times taste dia aku rasa cam laksa johor pun ader hihi.
Mee dia sedap, guna slim pasta yg lagi slim from spaghetti but not as thin as angel hair...recommended!

arghhh....tetiba rindu nak pekena laksa sarawak yg original....guna mihun, kuah pekat kaler merah2...dulu pi sarawak siap beli paste dia tapi sampai ke sudah tak masak2 :p

7 comments:

Farra said...

abeh tu expired sajekah paste itu?

Anonymous said...

I miss mee kolok

-Abah Idlan-

Farra said...

mee kolok tu ape plak pruz? nak dapat kat mana?

y@tipruzz said...

ntah...ade lg simpan hehehe x tau naik kulat ke idak :p

mee kolok sedap farraa...ko pi kuching jgn lupa seberang sungai then mkn mee kolok...sempoi yet sedap :))

mak ude said...

just had SR sarawak laksa jugak..i think heir version is better than laksa shack's

sikulat said...

ha.. kite pun pernah makan laksa sarawak yg pakai mihun tu. MIL kite beli paste masa pegi sane.. Sedap & pedas.. eventhough bau cam herba.. hehehhe (ye ke yg same cam awak ckp erh ?)

y@tipruzz said...

unda - kitorang tak penah mkn shack hehe

semah- betul3x. Mmg kuat bau herba rempah ratus dia tp sedappppp sgt kan!!! Nak lg sedap kena pi seberang sungai kt kuching tu br ade feel hehe