24 September 2010

Jamuan Hari Raya TS

Received this sms from the coordinator last night:

Salam, jamuan hari raya lorong 2/2 bakal diadakan pada mlm esok 24hb jumaat jam 8.30 selepas solat isyak. di harap yg berkenaan dpt menghadirkan diri bagi menjayakan majlis buat julung kalinya. Anda dikehendaki berpakaian lengkap, mengikut tema hari raya. Berbaju melayu, dan baju kurung (opps i have issue on
this part :p
). Di alu2kan setiap satu isi rumah membawa 1 jenis kuih raya.
Terima kasih.

Wahh nampak gayanya mama masih ada rezeki nak join jamuan raya malam ni :)))
Tak sabar nak berkumpul dgn jiran tetangga, yang pasti kids sure hepi sakan!

Beberapa biji khemah berwarna ungu sudah siap dipasang di hadapan rumah kami.
Pasti meriah!

8 comments:

Ummu Auni Afif said...

wah syoknya! taman aku bilalah nak buat sesama jiran :P

y@tipruzz said...

kitorang siap ade miting diskas menu, brape nk byr, etc. previous yrs berjln dr 1 rumah ke rumah every night :p

Farra said...

syokla ko sempat balun food sedap2 mlm ni..enjoyyy

LiTtLe^m3 said...

kak.. jgn super excited.. kang terberanak plak.. hik hik.. insyaallah sempat mlm ni je kan... kejap je lagi.. adik baby sgt memberi kerjasama.. terima kasih adik baby kerana merealisasikan impian ibumu

y@tipruzz said...

sebenarnya aku sgt berdebar kenapela si kecik ni tak kuar2 lg. Mcm ada harapan kena induce je next week huwaaaaaaaaa macik sgt takut!

tini said...

kau dah bersalin nanti jgn lupe ifm. :) ko pantang kat mana?

tini said...

kau dah bersalin nanti jgn lupe ifm. :) ko pantang kat mana?

y@tipruzz said...

aku spt biasa pantang kat umah sendiri la :p