13 July 2010

Alhamdulillah, we're back from Tioman, safe and sound (tapi bangun pagi ni pinggangku sakit, kaki dan badan lenguh2....adessss). Tunggu next extry pasal Tioman ok.....but today i would like to announce that it's going to be another..............................
......................
........
.........
......
.........
.........
............
........


























Idlan Farhan or Amir Firas junior in the family!!!!
kuang kuang kuanggg :p
Nenek-nenek & atuk-atuk sekalian, jangan la frust sangat yer.
Mak Ude, kitorang kasik can you don't go overboard spending unnecessarily and spoilt the baby!
Anyway, I sure it's gonna be loads of fun to have another boy in the family :)
Mama will still remain as the queen of the house;
Memanglah takde orang nak tolong mama basuhkan pinggan;
but am i not lucky enough to have 3 bodyguards when all of them grow up?

My first appointment dgn gynae last friday memang sangat menyeronokkan.
Ahhh kita berjumpa lagi mama!! kata doktor kesayanganku.
Eh doc ingat lagi kat saya yer.....aku terus senyum tersimpul-simpul.
Yer, i still remember you as the one yang suke senyum dan gelak2 time dalam labor room, even tho you were in pain. You deliver baby yg ke-10 kan tak silap, the last baby on that day...mujur sempat 8.8 kan!
A'aa mujur sempat doc, kalau tidak menyesal induce! Kali ni saya taknak induce2 dah hehehe

9 comments:

tini said...

yup, doc kam punya ingatan sgt kuat bab2 kenal orang ni :)

LiTtLe^m3 said...

ala kak.. jangan risau.. mertua saya tiga anak semua boys. tapi alhamdulillah semua pandai buat kerja rumah from masak, sapu sampah, kemas rumah, basuh pinggan, cuci baju, sidai dan lipat kain baju semua diaorg boleh buat. yang penting katanya train dari kecil. insyaallah.

puterikiut said...

welcome to the club yati (akak sume pompuan).. Takpe nnt yg ke-4 usaha lg ye..hehehe

puterikiut said...
This comment has been removed by the author.
y@tipruzz said...

tini - betul3x. sebab tu lah jd doktor kesayanganku hehe

baiti - both of us bersyukur dgn ape yg diberiNya, in fact mmg dah expect pun boy, our maternal instict told us so longgg way before :p Tak surprise pun bila doc ckp hehe

k.nieta - welkam welkam. Usaha tangga kejayaan eh? akakakka

Farra said...

jimat wang takyah beli baju bby gal heheh

Farra said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

takpe yati..i've 4 boysss...:)

-k yan-

y@tipruzz said...

k.yan mana ni yer...sharela your blog link :)