31 July 2010

besday

Nak mintak apa yer utk hadiah besday taun ni?
Duhhh penat pk....idea tak muncul2.
Nak mintak Co*ch...ishh mahal sgt, konfem cik abe bolayan...pass.
Dinar? hmm lebih drpd budget jugak....pass.
Waffle maker? murah sgt....tak aci tak aci :p...pass.
Breast pump baru? hmm tak perlu...Swing ku masih boleh berfungsi dgn baik!
Husband suggest beli standing lamp memandangkan kami mmg nak cari benda tu....tapi tak aci jugak. Tu patut guna budget rumah :p....so pass.
.......
.......
.......

ahhh any idea kengkawan?

Ish mama ni sibuk pk hadiah diri sendiri...hadiah utk si kecil Firas pun kami belum beli hehe.
Takde idea jugak nak beli ape :p
Amir Firas nak ape ye sayang??????
Teringin nak beli lego yg besar2 gedabak macam dia selalu main dekat taska....tapi tak tahu nak cari kat mane.....mungkin next week boleh tanya cikgu dia kots :)

4 comments:

myjuliana said...

yati, sunglass yg cun?
purse?
jewellery?
handphone?

yada yada yada.. hehe

kite pon belum dapat hadiah. and belum beli hadiah kat faris. haha. nak ngepau HTC drpd chot balik malaysia nanti. ntah dia nak layan ke tak

y@tipruzz said...

sunglass x pakai sgt even tho kite everyday drive...
purse masih ok.
jewellery - x minat. lg pon baru beli cincin white gold time bonus.
hp - baru tukar tis yr..tak perlu.

see.....tade idea dah :p huhu

Anonymous said...

minta kasih sayang jelah yati hehe..

tak pon minta dating berdua, tido kat hotel, makan best2, anak2 tumpang rumah mak 1 malam.. walaupun bunyinyer macam anniversary, birthday pon bleh juga..

julie

y@tipruzz said...

ohoho tu plan yg dah lama dirancang tp still tak ter realisasi :p