02 July 2010

hepi yippieeee

kerana...

1. Hutang puasa ku sudah selesai. Saya raya yer ari nih :) Semalam cik abe blanjer makan kat luar...tq Yang!!

2. After few attempts, i finally won the bid. Siap keluar rumah pukul 630am sebab auction ends at 736am, nak cepat sampai ke ofis punye pasal utk standby for last minute bidding...sanggup tuh :p And it's the cheapest bargain ever as compared to the previous listings on the same stuff. See, patience is the key :) I promise to ban myself from ebay for the remaining of the year 2010, you all become my witnesses yer!

3. The gold price slumped quite a lot last night, and this morning i've ordered 4 pcs of 1 dinar each for the whole family. Bukan saya belanja yer, we'll be using our own respective funds lah hihi.

Oh yer, Japanese Souffle Cheesecake kelmarin tu tak sesedap dan spongy macam the La Boheme version la...mungkin that is not the recipe kot, saya terpilih recipe yang salah. Dia still cheesy like the normal cheesecake. Perhaps lepas ni saya kena cuba resepi Cotton cheesecake macam yg Farra cakap tuh........

ok dokie, saya mahu menikmati breakfast...lama dah rasanya tak brekkie di opis. Pagi ni ada nego meeting dgn vendor, petang pula ada evaluation meeting. Silap besar la saya set meeting time air-cond takdak nih....panasss!!!

7 comments:

Farra said...

aku beli spongy cheesecake semalam,staff call center jual rm10 je hehe..lembut sgt

tini said...

tahniah kau dah bleh raya dulu akhirnya :)

p/s ko bid apa tu? eheheheh

-ummu amin- said...

selamat beraya! legakan abis ganti pose...

LiTtLe^m3 said...

kebetulan 9-11 July saya di kluang (rumah mak) kalau akak dan kak farra nak singgah rumah odw back from tioman tu dipersilakan. u all lalu kluang kan?

y@tipruzz said...

farra - baru abis mkn yg la boheme. Dlm fridge ade stock kek lapis baru :))

tini/ayu - toche! mmg lega sgt! aku bid ........tutttt

baiti - kami blk kl on the 12th...awak dah tadela time tuh.

LiTtLe^m3 said...

ewahhh2 lamanya cuti. hari apa g tioman?

y@tipruzz said...

tioman 10-12 july..kejap jer