09 July 2010

dinar

Our first dinars are here already, one each for our family :)
Each comes with its own certificate of authenticity, with its unique serial number.



Dinar sudah sampai, tapi yg 'satu' tu lagi masih belum kunjung tiba.
Penantian itu satu penyeksaan :p

Anyway lambaian pulau sudah memanggil kami. Insya allah subuh esok kami bertolak...kena cepat untuk mengejar feri jam 12 noon. Plan nak masak nasi goreng + nugget utk ditapau sebagai breakfast, dan sandwich, roti krim, serta biskut-biskutan sebagai back up sepanjang perjalanan. Maklumlah lalu jalan dalam, bukan tol...jadi mana nak ada R&R untuk beli makanan kan :) Harap2 si anak sulung ku berani la nak terjun snorkelling meninjau ikan2 yg comel dan cantik2 itu semua. Si Firas, iskk tak berani rasanya kami nak lepaskan dia. Umi ku bukan main risau, katanya ada ke budak kecik yg snorkelling di tengah2 lautan tu?? Doakan kami (yatipruzz, dmnfarra, & ijahzahan sekeluarga) semua selamat pergi dan kembali yer!

Petang ni check up pertama dengan O&G kesayanganku, siapa lagi kalau bukan Dr. Khamsiah. Rindu nak jumpa dia! hehe

2 comments:

ena said...

ui nak jalan2 besh!!

take care ye mak buyung :-)

Farra said...

kui 11.30am feri ooitt! :)
bgn tau before lalat bangun keh keh