03 July 2010

idea idea!

Bila tengah bosan ni, tiba2 muncul beberapa idea bernas setelah berdiskusi dengan cik abe.
A minor face-lift to the house perhaps?
Muehehehehe kita tunggu!!!

p/s: Sian si adik baby, satu benda pun tak beli lagi untuk dia....mama bz sibuk beli benda lain. Takpe yer sayang, bila confirm gender nanti...kita boleh start shopping utk awak yer!

4 comments:

myjuliana said...

tukar cat maybe? cat pagar sekali, sure berseri2.. hehe kite pon tgh plan nak face-lift rumah sket2 lepas balik nanti.. sure dah comot skrg..

eh apsal blog kite tak update link kat blog org lain walaupon kite dah update enrty ek. broken link ke aa? confuse..

y@tipruzz said...

sbb takde yg rss feed tu rasanyer....

idea mencurah2, tinggal rajin nak bergerak n survey atau tidak jer :p

sikulat said...

ha'a la julie.. rasenye setting rss feed awak tak active.. so org lain takleh nak feeds.. hehehe

ummi said...

rajin amat u ols nih. akak masuk rumah almost 7 thn lepas, dok tang tu jugak heh heh