28 October 2010

Ammar 1 month


Ammar: me tgh lapar tapi mama sibuk nak tekan kamera huhu
Mama: Hmm kadang nampak cam Idlan, kadang tgk cam rupa Firas. Pepe pon konfem rupa abang2 dia :p

He's already 1 month today, how time flies!


Which also means another month left before i'm back to work sigh*


We're going for a check up tomorrow...can't wait to step onto the scale and watch the reading :)
Pagi nasi lemak, lunch nasi putih, malam nasi putih...huuu tak serupa org pantang!

As part of the one-month celebration, i feel like not eating the dull-home-cooked-meal today.
So hubby asked whether i'd like to have mc d, kfc, nandos, kenny's or anything.
Well, i finally answered, nasi goreng daging merah Andaman!

9 comments:

tini said...

kedai andaman tu katne? teringin plak aku nak try :)

LiTtLe^m3 said...

aa ah la mcm muka kedua2 abgnya.. tunggu la GLC bg 90 hari yek.. tapi yg 90 hari tu pun ada conditionnya.. the extra 30 days tu kena both party agree (employer & employee) kalau employee je nak & employer boleh tak bayar gaji.. tak sure betul ke tak but that is the mekanisme baca kat paper.

Farra said...

insyallah aku takkan ML 60 dys! ehehhe :p

andaman di mana?

ala ko kurus apa kesahh

aku nk tgk stok susu mu !

y@tipruzz said...

ala...restoran dekat umah aku jek bukan glamer pon. tp nasi dgng merah dia mmg sedap...yg lain biasa jek.

stok susu x byk mcm time firas dulu...nnt aku amik pic ok.

aida said...

wa terliur aku baca pasal nasi kedai andaman. Susu aku tak byk semenjak amik acca, tapi fateh full bf. Sian anak aku, takmo susu tepung

laydida said...

ni soklan unrelated.

ok tak little bean warmer tu? ada baca review..part tang panaskan tu takes around 8 mins, which is lame jugak ler. what say u??

y@tipruzz said...

aida -fateh bp bulan dah ek?

huda- warmer n sterilizer both still dlm kotak...tak test pon lagi :p 8 min cam x logik...lama sgt tuh!

aida said...

dah 11 bulan beb

aida said...

dah 11 bulan beb