15 October 2010

online shopping

My first online shopping on the 17th day of confinement, here goes the list:


1 x Dry Shelf of Feeding Bottle
1 x Little Bean Sterilizer and Warmer Combo Pack + Nuby Bottle
1 x Ambre Comfort Maternity and Nursing Bra (2 pcs)
1 x Bumble Bee Breast Milk Bottle (5oz) 8pcs + FREE 2 Bottles
1 x Japan Uneck Elegant Nursing top (Purple)


Got myself a free shipping for purchase above RM300 :)

Source: www.enjoybreastfeed.com

Next wishlist - a SSC!

6 comments:

Farra said...

aku ngah cari nuby bottle gak ni for muaz..tak jumpa lg

LiTtLe^m3 said...

saya rasa tak per akak shopping.. sbb duit bayar tol, minyak dan parking tidak digunakan spjg 2 bln jadi apalah salahnya disalurkan ke shopping skit2 :D lagipun mmg utk kegunaan baby :)

Zuedin said...

SSC snuggbaby memang best.. saya pun ada beli 1...best2

y@tipruzz said...

tapikan zue, skang ni liz tgh pantang...dia x wat custom order, yg standard design cun2 byk dh taken huhu

baiti - betul3x :p

laydida said...

enjoybreastfeed tu efficient. arini order, esok dah sampai (kalau byr b4 0430pm). suke2

trasa nak beli warmer gak. tapi nak g check nursery dulu, system diorg jaga newborn cemana..

y@tipruzz said...

betul...esoknye dh smpi parcel. dia guna kangaroo...