25 February 2011

Cars Rescue backpack

Mama beli utk tujuan bisnes, tapi bila tgk cute...isk tak bley tahan ni reserve seketul utk anak teruna ku :p

muka saya yg hepi dpt bag baru! Lepas ni boleh jadi official model mama ni :p

- front view-

Boleh visit my online shop for detail measurement ok. First batch tinggal 1 unit saje lagi...kalau ramai interested saya boleh order stok baru.

p/s: Tengok FB kesian byk kereta yg tenggelam akibat hujan lebat petang kelmarin...mujurlah saya dah lama tak pergi (read: mencari alasan tidak pergi) training di MMC kalau tidak harus nangis terduduk bila tengok kereta tenggelam nampak bumbung jer huhu!

6 comments:

Ummu Auni said...

aku baru balik training last week. mujur tak hujan

Farra said...

aa ..aku tgkk..sian gilerrr

yatiscloset said...

total 58 kereta tenggelam iskk sadis sungguh keta mahal2 plak tuh!

zeti said...

tu la...aku pon dok trening kat sini nih 3 hari...smalam kebetulan tranining habis awal..kalo tak..mmg jatuh terduduk juga aku ...pagi ni tgk byk kete2 tu paking sume berlumpur2...sian tgk dorg ...dugaan sungguh...

tini said...

tu la. keta zainal salah satu nye. hari ni masih menunggu org tow dtg. lepas jumaat ni baru dapat tow kuar

yatiscloset said...

tu la tgk fb dia la nih...siannya sape yg kena huhu