14 February 2011

HTC Touch 3G ku hang!!

Mula2 bateri habis dan hp terus off sendiri. Lepas recharge power, tiba2 dia hang dan tak boleh on. Puas sudah kucabut bateri dan sim card berkali-kali, tapi masih gagal. Ohhh daku sudah handphone-less. Kedai kata software mungkin rosak, jadi kena repair. Kosnya rm100+++ (mahalnya!!!).

Adakah boleh kita download software sendiri dan cuba re-install?
Sesiapa pengguna HTC atau yg expert bab handphone ni, ohhh tolonglah kasi pendapat.

Susah hidup tanpa handphone ni! hukhukk

4 comments:

Farra said...

Aku guna htc gak tp buta bab software...
mmg susah tade henfonn huhu

Hany FF said...

kiter guna htc drp 2009-Nov 2010. tapi biasalah kiter guna jer. tak terer bab software cik abe. apapa2 dia troubleshoot. cubala call tanya. hehehe

LiTtLe^m3 said...

htc ni macam pc gak.. kadang2 kena format gak.. boleh buat sendiri cuma cam leceh skit.. saya pun suruh adik yg buatkan :D

y@tipruzz said...

akak berjaya buat sendiri...of course with some helps from k.semah n org kedai, but still satu kejayaan besar i'd say haha