20 February 2011

kasut lagik!

Jummat selepas kerja:
Abah ajak pergi Mines, nak cari kasut katanya. Mama pantang dengar Mines, terus teringat Sweet Chat Cafe (read: their ever scrumptious durian pancake & scones!).
Selesai outing, berjaya lepas gian makan dekat SCC selepas hampir 5 bulan memantangkan diri dari durian, dan inilah hasilnya.......

------
-----
----
------
------
------








crocs Bob the Builder utk Firas....ohh dia mmg an avid fan of Bob n the gang!

and a pair of black wedges for mama! Again a case of love at first sight :p

4 inch you jangan marah, time test pakai tu try berdiri sebelah abah, kira pass la sebab abah still lagi tinggi :p My highest heel in collection kiranya ni jgn terpelecot time jalan sudahla yer mama!

Inilah yg mama benci, bila keluar orang lain yang nak cari benda tapi akhirnya orang lain yang 'terbeli' benda......ishhhh. Ini tiada dalam wish list mama ok, so definitely an impulse buying tak sukenya!! (tapi mahu :p)

6 comments:

Farra said...

Aku tingin gak kasut hi heel
Tp fail..sakit belakang & x pakai...membazirr huhu

Owh cantik tu

yatiscloset said...

high heel sape x biasa sakit..tp wedges ok sbb flat..cuba try satu sure ok :)

laydida said...

kalau sakit blakang sbb pakai high heels, cuba g urut kaki, betulkan urat (tapi dgn org yg power urut ler..)

been having the pain 4 years tapi alhamdulillah, lepas urut dgn sorg ni bulan 12 thn lepas, gagah je pakai kasut ada heels :) with babywearing lagi!

yatiscloset said...

huda - silalah upload recent photo babywearing elyssa with the sling. dia suke sling ke mei tai??

laydida said...

elyssa sangat suka MT, sbb bole geget & hisap strap..lepas kiri, kanan. tukar2.. sampai tertido hehehe

laydida said...

oh gambar ada, tapi upload lagii (mcm biasa.. :P) dah upload kalu kita buzz