20 February 2011

Sweet Chat Cafe

5 bulan pantang makan durian, akhirnya mama kalah pada godaan Jumaat lepas. Jom kita terjah!


BBQ chicken meltie - RM9.90

Baked mac cheese - RM10.90

Scone 2pcs - RM6.90 (sangat sedap hokay, nak buat scones sendiri sgtlah leceh, so order saja lah :p)


Durian pancake - RM7.90 (a must-try, sekali cuba pasti nak lagi!)


Bubur pulut hitam c/w Tong Yuen (filling peanuts) - yg ni pun sedap!


Ice chocolate - RM8.90
Not in the pic:
Sandwich set - consists of chicken sandwich, tropical punch & bubur pulut hitam
Price: RM17.90
Dah banyak kali kami ke SCC, tapi setiap kali datang sini mesti order menu yang sama.
Menu wajib sudah tentu durian pancake, scones, mac cheese & bubur pulut hitam!
Harga dia agak mahal sebab tak banyak menu set disediakan, kebanyakan food comes in ala carte. So far yang saya tahu SCC ada di The Mines & Mid Valley...tak banyak outlet lagi di Malaysia ni tapi boleh cuba google utk check the lastest outlet ok.

7 comments:

Ummie Collection said...

Umi's Blog

Farra said...

Nk try gakk but not durian!

aida said...

Byk gak entry kau pasal cafe ni, banyaknya makan btw

yatiscloset said...

aida - mmg byk...kenyang x igt. cam spokesperson SCC plak aku ni kan promote tak hingat hihi

farra- durian bukan sebarang durian, ade fresh cream dlm dia, serve cold waaaa heaven!

Idlan said...

banana pancake pon ada...

Ummu Auni said...

bila pergi? meleleh aku tgk

yatiscloset said...

dinner ari jumaat dgn hubby dan kekanak :)
nx time kita gi mau? mid valley ader hehe