22 February 2011

Jam selamat!

Jam ku selamat alhamdulillah!!!
Tertinggal dalam toilet di ofis petang kelmarin, balik rumah baru sedar. Tapi tak tahu nak call siapa di ofis sebab dah lambat (tak inform husband takut kena marah hehe sebab dulu dah pernah hilang jam kes tertinggal dekat toilet surau!).
Pagi ni first thing in the morning terus meluru masuk toilet, tapi dgn hampanya tak jumpa jam itu.
Terus shoot email kepada BC ku minta dia war-warkan kepada ofismate.
Dan BC ku reply inform 'jam ada pada saya'.

Adusss syukurnya alhamdulillah......

Jam Swatch hitam yg ku beli pada 7 May 2010...tak sampai setahun lagi umurnya :)

3 comments:

Farra said...

huh slamat
aku tada jam..kurang 1 tanggungjawab hihi

Yatie said...

Alhamdullilah...

Jam tu masih sayang kat tuan dia lar tu :P

y@tipruzz said...

yer kengkawan...sgt bersyukur jam ni masih ada...kalau tidak melayang $$$ lagi huhu