17 February 2011

Coach Poppy Storypatch Wristlet

This currently on the top of my wishlist.
Did blogwalking last few days, and when i bumped into this wristlet, i kind of fall in love at first sight...jatuh cinta pandang pertama gitu!!

Coach Poppy Storypatch Wristlet
Dimension: 6'x4'

Lowest price in the online shop - RM200

When i look up in eBay, there are loads of sellers auctioning this item, and the price omg is soooo tempting that i almost placed a bid last night (but lucky i forgot my eBay password hence i couldn't log in haha).

What do you think peeps? is it nice?

My current wallet seriously sudah wear and tear, probably in need of replacement within this near time. But the other frugal side of me was telling...jangan beli jangan beli!! Adesss ku di dalam dilema :p

8 comments:

Farra said...

x minat la pulakk...

Zuedin said...

isk saya minat...bleh tumpang sekaki ni

puterikiut said...

color pink pun cantik :) pssstttt akak ada wallet coach baru :P (saje nak jeleskan yati)..tungguuuuuu

yatiscloset said...

farra - bagusla x minat jimat duit mu :p

k.nieta- arrr jelessss. wallet how much beli kt aner??

zue - sooo tempting kan isk iskk otak kanan ckp jgn otak kiri ckp beli la beli laaaa

Idlan said...

errr...tak cantik laaa..mcm petaling street je nampak..

y@tipruzz said...

tak cantik eh..hehe takper more line ups coming soon :p

laydida said...

to me wristlet is practical - senang nak bawak p mana2 masa kerja atau outing dgn family. bawak kad yg penting2 + hpone + duit.

definitely a solution and a keeper sbb bole campak2 dlm baby bag ke, laptop bag ke.. etc. kad2 yg selebihnye simpan dlm wallet.

and oh.. i said that coz i own one ;) tapi beli kat US mmg harga jauh lg murah. jom yati jom! hehehe >:)

yatiscloset said...

last yr dh vow dgn pruz nk pantang coach setahun...tp ni blom setahun how mehhh isk iskkk nafsu ni sgt kuat dan suke kuar tanduk!

me never hv wristlet sbb tu teruja nak beli 1 :p