10 June 2010

kek lapis india

Opps jangan terliur ye kengkawan.
Kek lapis idaman ku sudah tiba.
Thanx a bunch Tini...sayang ko!!
Tapi sabar Yati sabar....kena tunggu jam 7.22pm baru boleh ngapppp :p



Dan esok, after ofis dah berangan nak singgah ke Yummie beli barang kek.
Strawberry cheesecake dah terbayang2 dalam kepala ni yummiehhh!!

5 comments:

tini said...

pantas ko! aku naik je bukak blog dah ada update nye! heheheheheh

no prob. kalau ko rasa yg ni sedap, nak lagi, minggu depan makcik aku plak balik :)

LiTtLe^m3 said...

wahh.. mudah2an yg di dalam itu baby girl yg sgt manisssssssssss ;)

y@tipruzz said...

lawakla baiti :p

tini - perghh mmg yummylicious, penuh kecoklatan!! gemukks aku!

Farra said...

hati2, diabetis bahaya tauu

y@tipruzz said...

farra - insya allah ok...bukan aku je, cik abe tu pun byk pulun :p