02 June 2010

kek lapis sarawak

Alhamdulillah, kek yg ditunggu-tunggu sudah tiba.
Yg dpt 2 jenis, cadbury & sisik ikan. Hati pari tak jumpa kot.
Apa2 pun, tima kasih bebyk yerrrr Farra, ckp tima kasih sesgt kpd adik hang sama :))

Kecur liur tgk kek ni, bukak pose mlm ni harus ku lenjan kek dulu yummiehhhh!!

8 comments:

Ummu Auni Afif said...

meleleh air liurku

y@tipruzz said...

baru mkn yg cadbury semlm, tp x sepower yg aku penah mkn kat umah tini sarawak dulu huhu

tini aku miss kek ko!!!

tini said...

yang sodap itu ada gak cadbury nyer tapi nama kek tu lapis india. kat kedai dyg salhah ada. ko nak? nanti aku suh cousin aku belikan. die balik sana esok.

y@tipruzz said...

hah cun nak nak kirim seketul eh! lapis india ker nama dia...igtkan cadbury jer hihi

tini said...

btw, kek yg ko rasa kat rumah aku aku beli ngan kawan adik aku. agak mahal harganye sebab tu rasa die power :) yg lapis india ni version cam tu gak tapi rasanya bagi aku still sedap. tapi mahal skit la berbanding kek lapis yg biasa jual tu? tak kesah ke mahal skit? rm25 seketul tu. itu harga kedai dyg salhah la.

y@tipruzz said...

yg adik farra beli rm22. so 25 ok la proceed :) tq!!

Farra said...

kek lapis cadbury yg power adik suryati jual..takyah gi jauh2 aku penah order ngan die..mmg mantopp

y@tipruzz said...

brape beb?