21 June 2010

Toy Story 3

Toy Story 3 memang best!!
Idlan siap plan nak mintak abah belikan cd ngeeeeeeee...

Anyway, pengalaman pertama kali bawa Firas tgk wayang...okla, he behaved well!
Belikan pop corn utk mereka...so dua2 concentrate tengok screen sambil mengunyah.
Firas mula2 agak pelik dgn keadaan yg gelap dan screen yg besar, tapi lepas tu ok.
Susu habis 2 botol.
Di saat2 terakhir dia dah mula bosan...so kejap lentok di bahu, kejap duduk seat sebelah (byk kosong), sekejap berdiri, etc. Yelah, dia bukannya faham cerita tu...tak macam si abang yg memang concentrate habis. Ni pun kira dah cukup ok...sebab Idlan dulu rasanya pertama kali kami berani bawa dia masuk wayang masa umur 3yrs++.

Apa-apa pun, mama enjoy outing bertiga dgn kids hari ini!!!
Next time boleh keluar lagi :))

Lepas tengok wayang terus balik rumah. Sempatla mereka naik basikal kejap di luar rumah before waktu Maghrib.
Firas with his new hair cut. Potong kat kedai mamak dekat rumah....sakan bercucuran air mata menangis punya pasal. Macam la tak biasa dengan mamak tu dik :p

3 comments:

Farra said...

behavenye firas..gud2...asik buat aksi gaban jek!

kids @ mommy has same habit-tak penah g tgk wayang
tak tringin pon hehe

y@tipruzz said...

aksi2 tu suke tiru si abang.
kat umah lg ganas bertinju ngan abg n abah huhu

Zuedin said...

hihihihi wafiy pun kami selalu seret sama masuk cinema