21 June 2010

mode malas

On EL....(10% kerana mode m.a.l.a.s)

Bukan saja2 taknak ke ofis. Bangun pagi kepala berat, belakang betis masih sakit2 sejak kelmarin. Baru duduk dapur sejam dua dah sakit kaki...ish camner nak buat biskut raya ni? hohoho. Ari tu doc tanya ada cramp2 kaki tak...dgn bangganya jawab "tidak!" Doktor kata "bagusnya awak ni...langsung tak cramp walaupun tak mkn kalsium (erkkk saya jujur mengaku malas mkn kalsium sbb pil tu besar sgt!). Nah skarang padan muka kaki dah start sengal dan sakit walaupun baru 26weeks.

Hari ni lunch simple saje...nama pun masak utk sorang kan. Telur kicap, hash brown, dan sambal kering bilis & tempe kegemaran en hubby. Kali ni buat stok byk sikit...bolehla dia tapau bwk pegi ofis kalau sudi :) Bulan puasa nanti boleh buat stok banyak2 dan simpan...pembuka selera tu penting!!

OK dokie nak tido sekejap...kejap lagi nak amik the kids dan bawa mereka pergi tgk Toy Story 3..show pukul 4.30pm. Eh kata sakit kaki kan tadi?? Takpe...saya cuma duduk dalam wayang, bukan tour the mall :p

3 comments:

ct_nurmarlissaa said...

Moga ..cepatt sembuhh........

Farra said...

bos, tgk yati ni bos..el gi tgk wayang plaks :p

y@tipruzz said...

kaki still sakit...aku rasa muscle strain kots.

tapi toy story mmg rawks la!! :p