09 June 2010

talking about food again....

2 ketul kek lapis yg diorder dari Farra last week dah selamat habis dimakan tidak sampai seminggu.
Seketul lagi bakal tiba esok courtesy from Tini S'wak.
Tadi baru ambil satu pack Daim chocolates yg dikirim dari Farra khas dari Langkawi.
Huish kenapa semua makan benda2 manis je ni?
Hopefully next check up sugar level still maintain :p

Dan bila2 bosan (read:lapar) ni, mulalah tangan sibuk klik sana sini surf pasal makanan.
Yer, saya dah tahu apa menu kami weekend ni.

Breakfast - roti jala+kari ayam (inspired by Julie yg baru buat roti jala hehe)
Lunch - kari ayam pagi tadi+sambal kering tempe campur ikan bilis+omelette 'hotel style'

* kenapa ckp hotel style - sebab nak letak capsicum, button mushroom, carrot & mayonnese utk kasi extra creamy and umpphh :)

Dinner - tak fikir lagi, mungkin habiskan leftover breakfast/lunch atau maggi goreng (kes teringin nih!)

Ahad - cuti2 ke PD. Baru book Tiara Beach kelmarin :) Nak try Avillion/Thistle/Legend water chalet macam mahal sgt time cuti sekolah ni.....isk sayang duit.

4 comments:

myjuliana said...

hehe.. klakala yati asyik pk makan jek. tapi kite pon asyik pk nak masak apa jek wpon tak pregnant hahaha

-ummu amin- said...

yati, admiral cove pun ok.. adik beradik avillion. bilik dia amatlah cantik!

y@tipruzz said...

tahu bilik dia cun tp takde laut kan. Pruzz tingin nk mandi laut. Tiara mmg tade laut tp kids mmg suke duk situ :p

julie - cannot help it la!! isk iskk

Farra said...

aku pon asik pkr makan huhu