09 August 2010

ABIM

Alhamdulillah, Idlan pass exam utk masuk ke Abim.
Surat baru sampai ke rumah ptg tadi.
Tapi bila tengok yuran yg dikenakan....adui mak datuk rasa macam nak pengsan sekejap!
Tu belum masuk kos nak beli baju seragam, duit buku, etc.
Mahalnya fees sekolah bukan kerajaan ni yer huhuhu

Harus kena kumpul duit dari sekarang utk preparation masuk ke sekolah nanti!

7 comments:

aida said...

tahniah tahniah :)

tini said...

tahniah. tapi kat mana sekolah abim ni yati?

ShaFiAti said...

congrats idlan...:)
kejap je result dah kluar eh...
al-amin jugak yg lambat sikit kluar resultnyer n byk sket syarat2 nak masuk.. :)

Farra said...

congrates...sekolah private ke? bila nak masuk?

kat tempat kami ada sek kerajaan je..so ok la..boleh je masuk sek agama kerajaan, kos pon rendah

ummi said...

congrats idlan (sama mama juga). nama pun private, mana ada yang murah..

y@tipruzz said...

tini - kt sg ramal, masuk simpang shell tu ke dlm lg...dia agak tersorok.

farra - masuk darjah 1 ler :p Abim ni sama cam al amin jugak self-funding bukan under gomen.

k.tie - bila dh mahal ni harap2 la cikgu2nyer ok....

Yatie said...

Wah kawan iman ni nnt....