09 August 2010

stress

Tima kasih yer kpd sumer kengkawan di atas besday wish dan ucap selamat sumer tuh. Appreciate it very much :)

Acik mengalami stress.com tahap gaban la ini hari sampai kepala dah berdenyut-denyut dek migrain ni...macam2 masalah timbul, backlogs dan pending tasks to do (bukan kerana ai tak efficient tau, tapi due to new department restructuring tetiba team kami diberi tugas baru yg sgt2 time consuming yg dulunya di handle oleh satu team khas..tensi giler!). One of my colleague dah MIA berhari-hari kerna tension. Call tak berjawab, email tak dilayan...user dia dah bising2, jgn kes di escalate ke GM kami sudahla..kalau tidak haru satu team. Another colleague of mine dah pesan....yati ko jgn terberanak kat sini sudah la yer! hehe ai cakap bersalin lambat lagi...tapi esok ai dah nekad nak EL, nak pi shopping release tension. Kira kes lari dari ofis jugakla ni :p Bak kata orang, tak baik stress2, nanti baby kat dlm pun stress kesian dia...justified yer bos i nak cuti esok!

So esok jom Yang kita pi shopping raya yey!!

2 comments:

Farra said...

wah semudah itu ye boleh EL

y@tipruzz said...

EL ok lg...drpd MIA kan :p
semlm aku stay up dr 1015pm-12am ngadap sistem tu...kt ofis konfem tak sempat